Hoppa till innehållet

Våra varumärken

Gemensam grund
Scandinavian Business Seatings fyra varumärken har en gemensam grund. Dessa fyra varumärken är djupt förankrade i den skandinaviska designtraditionen och delar alla samma skandinaviska värderingar och en gemensam skandinavisk identitet:

  •  De miljövänligaste produkterna i branschen
  •  Balans mellan bra ergonomi och estetik
  •  Funktionell design anpassad till människan
  •  Rätt kvalitet till rätt pris


hag-brand

hag-fcm-logo.jpg

The HÅG Movement
The HÅG Movement är baserad på vår filosofi att människans kropp inte är skapad för att sitta still, utan för att röra på sig och variera kroppsställningen.

www.hag.se
 


rh-brand

rh-left

Designed for Human Performance
Människans kropp är ett underverk, och med rätt verktyg kan vi åstadkomma fantastiska saker. Alla våra stolar utgår från kroppens behov att röra på sig och hålla en upprätt ställning så att andningen fungerar så effektivt som möjligt. Våra stolar har utformats så att du ska må så bra som möjligt. Med andra ord stimulerar de till aktivt sittande och ökar prestationsförmågan.

www.rh.se
 


Logo-BMAERG-WEB

Work Healthy – Sit Smart!

På BMA Ergonomics använder vi vår kunskap och kompetens inom ergonomi och biomekanik och kombinerar med teknik och hållbarhet. Vi förstår de krav och behov som finns hos användaren på en aktiv och utvecklande arbetsplats. Axia® Smart Seating System gör användarna medvetna om sin kroppshållning när de sitter och stöder dem aktivt. Det är vårt uppdrag att ge användaren ett sundare sätt att arbeta.

www.bma-ergonomics.com


rbm-brand

rbm-fcm-logo.jpg

Vitalising space and relations
Alla vet att miljön omkring oss kan påverka oss och vårt sätt att handla. Därför är det så viktigt att skapa rum som inspirerar oss och hjälper oss att vara fokuserade.  På RBM inser vi detta och skapar produkter som har ett positivt inflytande på människor.

www.rbmfurniture.se

Produkten har lagts till