Hoppa till innehållet

Visuell Design

Form följer funktion, vilket är vår huvudfilosofi. Vi fokuserar alltid på människorna som använder våra produkter och anpassar dem till den mänskliga kroppen.

All vår design är baserad på modern skandinavisk design:

  • design med människan i centrum
  • funktionell med noggrant val av material
  • balans mellan ergonomi och estetik; smakfull och enkel
  • holistisk och hållbar; utformad med tanke på miljön
  • utvecklad och tillverkad i Skandinavien.

Innovation och design är vitala delar för internationell framgång inom vår bransch. Därför sammarbetar vi med några av Skandinaviens färmsta designers. Till exempel Veryday, Frost Produkt AS, Powerdesign, StokkeAustad, Form Us With Love, Grønlund Design, Peter Opsvik och Thias Eckhoff

 

hag-fcm-logo.jpg

Holistisk design – Fullkomlighet inifrån och ut

Vår holistiska inställning till design och vårt samarbete med olika formgivare, innebär att vi skapar bästa tänkbara produkter genom att kombinera vår attraktiva design med banbrytande ergonomi, miljötänkande och hundraprocentig kvalitet.


rh-left

Design med människan i centrum

RH-stolarna är utvecklade i samarbete med skickliga industriella formgivare i olika länder. Stolarna är en unik kombination av form och ergonomisk funktion, där funktionen alltid har högsta prioritet. Vår utformning har alltid användaren i fokus; man kan uttrycka det som att det är ett humanistiskt sätt att formge.


rbm-fcm-logo.jpg

Enkla och inspirerande former

Produkterna uppmuntrar till kommunikation mellan människor tack vare deras enkla och inspirerande former. Möblernas kurvor är inbjudande och bekväma och ger rummet en luftig och glad atmosfär.

 

Utmärkelser

Scandinavian Business Seating har fått flera utmärkelser för sina produkter.

Här är några av dem fått:

AwardForDesignExcellence ClassicAward DesignEffectGrandPrix Goldwinner

GoodDesign RedDotDesignAward TheEnvironmentalAward

Produkten har lagts till